Μας ελάτε σε επαφή με
Sue

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-13732076078

WhatsApp : +8613732076078

Wenzhou Sanlo International Trade Co.,Ltd

Για να δημιουργήσουν τη βιώσιμη αξία για τους πελάτες και τους συνεργάτες μας μέσω της υποχρέωσης, του επαγγελματισμού και των καινοτόμων προϊόντων μας. Πιστεύουμε ότι η ποιότητα στην εργασία μας θα μας αντιπροσωπεύσει για τα επόμενα χρόνια.

  • Wenzhou Sanlo International Trade Co.,Ltd
  • Wenzhou Sanlo International Trade Co.,Ltd
  • Wenzhou Sanlo International Trade Co.,Ltd
  • Wenzhou Sanlo International Trade Co.,Ltd
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Αφρική
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας, Εταιρεία Εμπορίας
Μάρκες Sanlo Αριθμός Υπαλλήλων 100~120
Ετήσιες πωλήσεις Ιδρύθηκε Έτος 2014
Εξαγωγή pc 90% - 100%
Εισαγωγή

     

Το Wenzhou SanLo που ανταλλάσσει τη Co., ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2014, η έδρα πωλήσεων επιχείρησης βρίσκεται σε Yongjia Oubei, το οποίο είναι γνωστό ως νέο Pudong σε Wenzhou. Η επιχείρησή μας είναι νέα εμπορική επιχείρηση συνδυάζοντας την έρευνα και την ανάπτυξη, δοκιμή, διοικητικές μέριμνες συνολικά. Που παίρνουμε «αρνούμαστε να είμαστε μεσάζων, μόνο για να είμαστε ο ποιοτικός επόπτης των πελατών» ως έννοια ανάπτυξής μας, ώστε να γίνει η επίβλεψη καλύτερης ποιότητας των πελατών εχθρών προϊόντων.

Τα κύρια προϊόντα μας είναι μηχανικές σφραγίδες, τοποθετήσεις σωληνώσεων PVC, σφαίρα επιπλεόντων σωμάτων ανοξείδωτου, υγρές βαλβίδες τσαντών και βαλβίδες τόνος-βαρελιών (βαλβίδα IBC). Η επιχείρηση έχει τις εγκαταστάσεις σφραγίδων της, που συνεργάζονται και που επενδύουν μαζί με τους διάσημους κατασκευαστές τοποθετήσεων σωληνώσεων PVC, τους κατασκευαστές σφαιρών επιπλεόντων σωμάτων και τους υγρούς κατασκευαστές βαλβίδων τσαντών εσωτερικό στο γνωστό, και περάσαμε επίσης την εθνική ποιοτική πιστοποίηση IOS9000, τα προϊόντα και οι τεχνολογίες μας εφαρμόζονται για και έλαβαν διάφορα εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

Από την καθιέρωση της επιχείρησης, η κύρια επιχείρηση εξάγει σε ολόκληρο τον κόσμο, έχουμε καθορίσει τους πελάτες στις διάφορες περιοχές, και έχουμε επίσης μια καλή φήμη. Εμμένουμε πάντα στη διοικητική έννοια «της ποιότητας πρώτα, πελάτης win-win» και αφιερώνουμε για να χρησιμεύσουμε κάθε πελάτη, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος του αμοιβαίου οφέλους και win-win.

 

 

Το προϊόν μας:

 

 

 

 

 

 

Ο πελάτης μας

 

 

 

 

Η αποστολή μας

 

Για να δημιουργήσει τη βιώσιμη αξία για τους πελάτες και τους συνεργάτες μας μέσω της υποχρέωσης, του επαγγελματισμού και των καινοτόμων προϊόντων μας. Πιστεύουμε ότι η ποιότητα στην εργασία μας θα μας αντιπροσωπεύσει για τα επόμενα χρόνια.

 

 

 

 

Ιστορία

      το εργοστάσιό μας ήταν οργάνωση το 1995, είμαστε prodction η μαγνητική σφαίρα επιπλεόντων σωμάτων για περισσότερο από 15 έτη, προσφέρουμε την κινεζική αγορά πριν από το γραφείο εξαγωγής οργάνωσης, το 2014 θέτουμε το γραφείο εξαγωγής Wenzhou. για τώρα 80% των προϊόντων μας εξάγεται, κυρίως στην Ευρώπη, την Αμερική και τη Νότια Αμερική. Η ποιότητα των προϊόντων μας αναγνωρίζεται ιδιαίτερα από τους πελάτες μας.

        Τα τελευταία χρόνια, έχουμε αναπτυχθεί γρήγορα και επιτυχώς προωθημένος το εμπορικό σήμα μας. Έχουμε διατηρήσει την καλή επαφή με τους πελάτες μας ολοκληρώνοντας τις διαταγές, και έχουμε τις άριστες υπηρεσίες στους πελάτες μας.

 

Υπηρεσία

Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΣ:

 

1. Άμεσα πώληση εργοστασίων

2. Γρήγορη απάντηση μέσα σε 2-8hours, ποσοστά απάντησης άνω των 92%

3. το τηλεφώνημα 24 ωρών είναι διαθέσιμο, αισθάνεται ελεύθερο να έρθει σε επαφή με με μας.

4. Όλα τα αγαθά που παράγονται από μας, παρέχουμε τις μιας στάσης υπηρεσίες από το σχεδιασμό, τυπώνοντας στην επεξεργασία. Οι πελάτες μπορούν να παρέχουν το σχέδιο σύμφωνα με το αίτημά σας και δείγματα που κάνουν, επίσης μπορούμε να συμβουλεψουμε πώς να κάνουμε τα προϊόντα σύμφωνα με τις τιμές στόχων των πελατών.

5 υπάρχει ένα τέλειο σύστημα υπηρεσιών μεταπώλησης, έτσι ώστε μπορείτε να αγοράσετε την ανησυχία ελεύθερη και να μας έρθετε σε επαφή με οποτεδήποτε και οπουδήποτε

η υπόσχεση 6 η επιχείρησή μας θα παράσχει την καλύτερη υπηρεσία και την πραγματική ανταγωνιστική τιμή σε σας για τη συνεργασία μας.
7Your το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μπορεί να είναι μέσα σε 12 ώρες.
8 μετά από να λάβει τα αγαθά, pls μας ελάτε σε επαφή με εάν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα.
Παρατήρηση: Η τιμή θα ρυθμιστεί με τα είδη αιτιών, όπως την κάλυψη επιφάνειας…
Η φιλοσοφία υπηρεσιών μας:
Ποιότητα καλύτερη, πίστωση πρώτα, και πελάτης πρώτα

Η ομάδα μας

η ομάδα μας: 2 διευθυντής 2 διευθυντής 1 διευθυντής 1 Genernal παραγωγής πωλήσεων διευθυντής χρηματοδότησης

 

 

3 QC διευθυντής 1 εργαστήριο διευθυντής 10 πωλήσεις 2 απολογισμοί και 10-20 εργαζόμενοι