Μας ελάτε σε επαφή με
Sue

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-13732076078

WhatsApp : +8613732076078

Γραμμή Παραγωγής

 

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

 

Το Wenzhou SanLo που ανταλλάσσει τη Co., ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2014, η έδρα πωλήσεων επιχείρησης βρίσκεται σε Yongjia Oubei, το οποίο είναι γνωστό ως νέο Pudong σε Wenzhou. Η επιχείρησή μας είναι νέα εμπορική επιχείρηση συνδυάζοντας την έρευνα και την ανάπτυξη, δοκιμή, διοικητικές μέριμνες συνολικά. Που παίρνουμε «αρνούμαστε να είμαστε μεσάζων, μόνο για να είμαστε ο ποιοτικός επόπτης των πελατών» ως έννοια ανάπτυξής μας, ώστε να γίνει η επίβλεψη καλύτερης ποιότητας των πελατών εχθρών προϊόντων.

Τα κύρια προϊόντα μας είναι μηχανικές σφραγίδες, τοποθετήσεις σωληνώσεων PVC, σφαίρα επιπλεόντων σωμάτων ανοξείδωτου, υγρές βαλβίδες τσαντών και βαλβίδες τόνος-βαρελιών (βαλβίδα IBC). Η επιχείρηση έχει τις εγκαταστάσεις σφραγίδων της, που συνεργάζονται και που επενδύουν μαζί με τους διάσημους κατασκευαστές τοποθετήσεων σωληνώσεων PVC, τους κατασκευαστές σφαιρών επιπλεόντων σωμάτων και τους υγρούς κατασκευαστές βαλβίδων τσαντών εσωτερικό στο γνωστό, και περάσαμε επίσης την εθνική ποιοτική πιστοποίηση IOS9000, τα προϊόντα και οι τεχνολογίες μας εφαρμόζονται για και έλαβαν διάφορα εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

Από την καθιέρωση της επιχείρησης, η κύρια επιχείρηση εξάγει σε ολόκληρο τον κόσμο, έχουμε καθορίσει τους πελάτες στις διάφορες περιοχές, και έχουμε επίσης μια καλή φήμη. Εμμένουμε πάντα στη διοικητική έννοια «της ποιότητας πρώτα, πελάτης win-win» και αφιερώνουμε για να χρησιμεύσουμε κάθε πελάτη, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος του αμοιβαίου οφέλους και win-win.

 

Το εργαστήριό μας

 

Το εργοστάσιό μας έχει περίπου 100 έμπειρους εργαζομένους, έχουμε μια άριστη Ομάδα Διοίκησης και μια αυστηρή και επαγγελματική ομάδα των μηχανικών. Ικανός να λύσει όλα τα προβλήματά σας με τα επιπλέοντα σώματα. Το τμήμα ποιοτικής επιθεώρησής μας χρησιμοποιεί τη προηγμένη τεχνολογία για να εξασφαλίσει ότι όλα τα προϊόντα μας δεν διαρρέουν.

Συνεργασία μεταξύ των ομάδων για να ικανοποιήσει τις ανάγκες πελατών σε πιό σύντομο πιθανό χρονικό διάστημα.

1 (1)

14 (1)

 

Η δοκιμή μας

 

Ο εξοπλισμός δοκιμής προϊόντων μας χρησιμοποιεί έναν προηγμένο ανιχνευτή διαρροών μαζικών φασματομέτρων ηλίου, πίεση αερίου ηλίου χρήσης να ελεγχθεί εάν το επιπλέον σώμα είναι κατάλληλο σε ένα κενό περιβάλλον.

 

Δοκιμή

 

Συσκευασία:

 

IMG_2300 (1)

IMG_3305

 

Επισκεπτόμενος πελάτης:

 

IMG_2214 (1)

IMG_ 1934(1)

 

Η αποστολή μας

Για να δημιουργήσει τη βιώσιμη αξία για τους πελάτες και τους συνεργάτες μας μέσω της υποχρέωσης, του επαγγελματισμού και των καινοτόμων προϊόντων μας. Πιστεύουμε ότι η ποιότητα στην εργασία μας θα μας αντιπροσωπεύσει για τα επόμενα χρόνια.

OEM / ODM

 

     90% των προϊόντων μας παρέχεται στους πελάτες ΚΑΕ, τα οποία είναι τελικοί διακόπτες επιπλεόντων σωμάτων και κατασκευαστές των υγρών ισόπεδων μετρητών, που παρέχουν σε τους τα τέλεια προϊόντα. Έχουμε τους μηχανικούς που έχουν εργαστεί για περισσότερο από 20 έτη. Μπορούμε να σχεδιάσουμε τα προϊόντα για τους πελάτες μας. Βελτιώνουμε επίσης τα προϊόντα μας σύμφωνα με τις αλλαγές αγοράς, βελτιώνοντας κατά συνέπεια τη γενικές εικόνα και την ποιότητα προϊόντων μας.

Ε & Α

 

     Έχουμε την ομάδα μηχανικών μας. Υπάρχουν 5 άνθρωποι. Έχουν την έρευνά τους για τα μαγνητικά επιπλέοντα σώματα, τα επιπλέοντα σώματα ακρίβειας, τα επίπεδα επιπλέοντα σώματα, και τα περασμένα κλωστή επιπλέοντα σώματα. Παρέχουμε επίσης τα σχέδια σχεδίου και τα ειδικά σχέδια για τους πελάτες στην ανάγκη. Πρόσφατη τεχνική υποστήριξη. Προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι οι πελάτες αγοράζουν τα προϊόντα από μας, απολαύστε την καλή υπηρεσία μεταπωλήσεων. Αυτό είναι επίσης ένα από τα χαρακτηριστικά μας. Επιπλέον, τα σχέδια κάθε μηχανικού και οι λεπτομέρειες παραγωγής είναι εγγυημένα, και οι μηχανικοί θα συμμετάσχουν προκειμένου να βρεθούν τα προβλήματα και να αυτά διορθωθούν εγκαίρως.