μαγνητική βαλβίδα επιπλεόντων σωμάτων ανοξείδωτου 304 316 για το υγρό επίπεδο, μακροχρόνια μορφή

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Sanlo
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: Μακρύς-διαμορφωμένο επιπλέον σώμα
Ποσότητα παραγγελίας min: 500pcs
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: χαρτοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 7-15 ημερών
Όροι πληρωμής: Western union, T/T

 

υγρό επιπλέον σώμα επιπέδων ανοξείδωτου 304 316 που γυαλίζει το ανοξείδωτο επιπλέον σώμα

 

 

+++ βίντεο: το https://youtu.be/IZC9AvFdK1M

 

 

+++ πρότυπο:


1. SL-ncg-050.051.052.053.054.055. Αυτά τα πέντε πρότυπα διακρίνονται από τη μορφή και είναι τα πιό κοινά πρότυπα στην αγορά.
2. Σφαίρα επιπλεόντων σωμάτων ακρίβειας, που χρησιμοποιείται στις βαλβίδες όπως οι παγίδες και τις βαλβίδες εξάτμισης.
3. Μακριά επιπλέοντα σώματα, που χρησιμοποιούνται συνήθως στους μαγνητικούς ισόπεδους μετρητές χτυπημάτων.
4. Σφαίρα επιπλεόντων σωμάτων νημάτων, που χρησιμοποιείται για τους διάφορους τύπους βαλβίδων επιπλεόντων σωμάτων και άλλων υδραυλικών βαλβίδων ελέγχου
5. Δευτερεύων-τοποθετημένα επιπλέοντα σώματα, που χρησιμοποιούνται συνήθως για τους δευτερεύων-τοποθετημένους ισόπεδους μετρητές.

 

 

+++ προϊόν:

 

μαγνητική βαλβίδα επιπλεόντων σωμάτων ανοξείδωτου 304 316 για το υγρό επίπεδο, μακροχρόνια μορφή μαγνητική βαλβίδα επιπλεόντων σωμάτων ανοξείδωτου 304 316 για το υγρό επίπεδο, μακροχρόνια μορφή μαγνητική βαλβίδα επιπλεόντων σωμάτων ανοξείδωτου 304 316 για το υγρό επίπεδο, μακροχρόνια μορφή

 

+++ απόδοση στίλβωσης:

 

Στη σημερινή κοινωνία, τα προϊόντα ανοξείδωτου είναι γενικά γυαλισμένα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής, και μόνο μερικά προϊόντα όπως οι θερμοσίφωνες, τα σκάφη της γραμμής διανομέων νερού, κ.λπ. δεν πρέπει να γυαλιστούν. Επομένως, αυτό απαιτεί μια καλή εκτέλεση στίλβωσης της πρώτης ύλης. Οι κύριοι παράγοντες που έχουν επιπτώσεις στην απόδοση στίλβωσης είναι οι ακόλουθοι:
ατέλειες 1 επιφάνειας πρώτης ύλης. Όπως οι γρατσουνιές, διάβρωση, που ενυδατώνουν και ούτω καθεξής.
2 προβλήματα πρώτης ύλης. Η σκληρότητα είναι πάρα πολύ χαμηλή, δεν είναι εύκολο να γυαλιστεί όταν γυαλίζοντας (το BQ δεν είναι καλό), και η σκληρότητα είναι πάρα πολύ χαμηλή, και η επιφάνεια είναι επιρρεπές σε πορτοκαλί φαινόμενο φλούδας κατά τη διάρκεια του βαθιού σχεδίου, με αυτόν τον τρόπο έχοντας επιπτώσεις στην ιδιοκτησία BQ. Το BQ με την υψηλή σκληρότητα είναι σχετικά καλό.
3 μετά από το βαθύ σχέδιο, η επιφάνεια της περιοχής με μια παραμόρφωση μεγάλου ποσού θα έχει επίσης τα μικρά μαύρα σημεία και RIDGING, έχοντας επιπτώσεις κατά συνέπεια στο BQ.

 

 

+++ η υπηρεσία μας

1)Απαντήστε η έρευνά σας σε 24 ώρες απασχόλησης

2)Το πεπειραμένο προσωπικό απαντά σε όλες τις ερωτήσεις σας στα επαγγελματικά και ρευστά αγγλικά

3)Η αποκλειστική και μοναδική λύση μπορεί να παρασχεθεί στον πελάτη μας από τους καλά εκπαιδευμένους και επαγγελματικούς μηχανικούς και το προσωπικό μας σας

Υπηρεσία online: οποιαδήποτε έρευνα, παρακαλώ απευθύνεται με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: . Θα απαντήσουμε εσείς μέσα σε 12 ώρες.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Sue

WhatsApp : 8613732076078