Ο ISO πέρασε 304 μαγνητικές σφαίρες ανοξείδωτου μετάλλων 316L για το διακόπτη επιπέδων

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Sanlo
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: Σφαίρα επιπλεόντων σωμάτων δεξαμενών
Ποσότητα παραγγελίας min: 500pcs
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: χαρτοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 7-25DAYS
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union

 

304 σφαίρα διακοπτών επιπλεόντων σωμάτων, σφαίρα επιπλεόντων σωμάτων μετάλλων 316L για το διακόπτη επιπέδων

 

 

Βίντεο: το https://youtu.be/IZC9AvFdK1M

 

Εισαγωγή:

 

        Ο ισόπεδος μετρητής επιπλεόντων σωμάτων είναι μια μαγνητική σφαίρα επιπλεόντων σωμάτων ως μετρώντας συστατικό. Μέσω της μαγνητικής δράσης συζεύξεων, η αντίσταση μέσα στον αισθητήρα αλλάζει γραμμικά. Η αλλαγή της αντίστασης μετατρέπεται σε ένα τυποποιημένο τρέχον σήμα 4~20mA από τον έξυπνο μετατροπέα, και το ποσοστό του υγρού επιπέδου μπορεί να επιδειχθεί επί τόπου. 4~20mA η τρέχουσα και υγρή αξία επιπέδων, μακρινός θάλαμος ελέγχου ανεφοδιασμού μετάδοσης μπορεί να πραγματοποιήσει την αυτόματους ανίχνευση, τον έλεγχο και την καταγραφή του υγρού επιπέδου.

 

Προϊόν:

 

Ο ISO πέρασε 304 μαγνητικές σφαίρες ανοξείδωτου μετάλλων 316L για το διακόπτη επιπέδων Ο ISO πέρασε 304 μαγνητικές σφαίρες ανοξείδωτου μετάλλων 316L για το διακόπτη επιπέδων Ο ISO πέρασε 304 μαγνητικές σφαίρες ανοξείδωτου μετάλλων 316L για το διακόπτη επιπέδων

 

 

Τα τεχνικά πλεονεκτήματα του επιπλέοντος σώματος δακτυλογραφούν το υγρό επίπεδο μεταστρέφουν: Ο διακόπτης επιπλεόντων σωμάτων δεν περιέχει τα συστατικά που προκαλούν τη δυσλειτουργία και τους φυσητήρες, τα ελατήρια, τις σφραγίδες, κ.λπ. Αντ' αυτού, ένα ευθύ επιπλέον σώμα χρησιμοποιείται για να οδηγήσει τον εσωτερικό μαγνήτη του διακόπτη, και ο απλός μοχλός του διακόπτη επιπλεόντων σωμάτων αναγκάζει την αλλαγή για να ενεργήσει στιγμιαία. Η cantilever επιπλεόντων σωμάτων γωνία έχει ως σκοπό να αποτρέψει το επιπλέον σώμα από την ύπαρξη κάθετη.
 
Σε ένα κλειστό μέταλλο ή έναν πλαστικό σωλήνα, σχεδιάστε έναν ή περισσότερους διακόπτες καλάμων, και περάστε έπειτα το σωλήνα μέσω ενός ή περισσότερων επιπλεόντων δαχτυλιδιών με έναν μαγνήτη δαχτυλιδιών μέσα, και χρησιμοποιήστε το καθορίζοντας δαχτυλίδι για να ελέγξετε το επιπλέον σώμα και το μαγνητικό ελατήριο. Ο διακόπτης είναι στη σχετική θέση να επιπλεύσει το επιπλέον σώμα πάνω-κάτω μέσα σε μια ορισμένη σειρά. Χρησιμοποιήστε το μαγνήτη μέσα στο επιπλέον σώμα για να προσελκύσετε την επαφή του διακόπτη καλάμων, και παράγετε τη δράση ανοίγματος και κλεισίματος για τον έλεγχο ή την ένδειξη του υγρού επιπέδου. Ο αριθμός παρουσιάζει κατωτέρω σχετική θέση του διακόπτη επιπλεόντων σωμάτων πότε το κανονικά κλειστό (NC) και το κανονικά ανοικτό (NO).

 

 

Πώς να διατάξει;


Το βήμα 1, παρακαλώ μας λέει ποιες πρότυπο και ποσότητα χρειάζεστε
Βήμα 2, έπειτα θα κάνουμε ένα pi για σας για να επιβεβαιώσουμε τις λεπτομέρειες διαταγής
Το βήμα 3, όταν επιβεβαιώσαμε όλα, μπορεί να τακτοποιήσει την πληρωμή
Βήμα 4, τελικά παραδίδουμε τα αγαθά μέσα στον ορισμένο χρόνο.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Sue

WhatsApp : 8613732076078