304 σφαίρα διακοπτών επιπλεόντων σωμάτων, σφαίρα επιπλεόντων σωμάτων ανοξείδωτου 316L για τη βαλβίδα νερού

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Sanlo
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: Σφαίρα επιπλεόντων σωμάτων δεξαμενών
Ποσότητα παραγγελίας min: 500pcs
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: χαρτοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 7-25DAYS
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union

 

304 σφαίρα διακοπτών επιπλεόντων σωμάτων, μέρη βαλβίδων επιπλεόντων σωμάτων 316L για τη βαλβίδα νερού

 

 

Βίντεο: το https://youtu.be/IZC9AvFdK1M

 

Εισαγωγή:

 

        Η βαλβίδα επιπλεόντων σωμάτων τηλεχειρισμού είναι ένα βούλωμα περιστροφικών βαλβίδων για να καταστήσει τη βαλβίδα απελευθερωμένη ή αποφραγμένη. Ο διακόπτης βαλβίδων σφαιρών είναι ελαφρύς σε βάρος, μικρό σε μέγεθος, μπορεί να γίνει σε μια μεγάλη διάμετρο, αξιόπιστη στη σφράγιση, απλή στη δομή, κατάλληλη στη συντήρηση, και η επιφάνεια σφράγισης και η σφαιρική επιφάνεια είναι συχνά κλειστές, και δεν διαβρώνονται εύκολα από το μέσο, και χρησιμοποιούνται ευρέως στις διάφορες βιομηχανίες.

 

Προϊόν:

 

304 σφαίρα διακοπτών επιπλεόντων σωμάτων, σφαίρα επιπλεόντων σωμάτων ανοξείδωτου 316L για τη βαλβίδα νερού 304 σφαίρα διακοπτών επιπλεόντων σωμάτων, σφαίρα επιπλεόντων σωμάτων ανοξείδωτου 316L για τη βαλβίδα νερού 304 σφαίρα διακοπτών επιπλεόντων σωμάτων, σφαίρα επιπλεόντων σωμάτων ανοξείδωτου 316L για τη βαλβίδα νερού

 

 

Χρησιμοποιείται κυρίως καθ'οδόν για να κόψει, να διανείμει και να αλλάξει την κατεύθυνση ροής του μέσου. Η βαλβίδα σφαιρών είναι ένας νέος τύπος της βαλβίδας ευρέως χρησιμοποιούμενος τα τελευταία χρόνια, ο οποίος έχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

1. Η ρευστή αντίσταση είναι μικρή, και ο συντελεστής αντίστασης είναι ίσος με το μήκος σωλήνων του ίδιου μήκους.
 
2. Απλή δομή, μικρό μέγεθος και ελαφρύς.
 
3. Στενό και αξιόπιστο, το υλικό σφραγίζοντας επιφάνειας της βαλβίδας σφαιρών χρησιμοποιείται ευρέως στα πλαστικά και έχει την καλή εκτέλεση σφράγισης. Επίσης έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στα κενά συστήματα.
 
4. Είναι εύκολο να λειτουργήσει, και το μπορεί να ανοίξουν και να κλείσουν γρήγορα. Μπορεί να περιστραφεί από 90° από το πλήρες άνοιγμα στο πλήρες κλείσιμο, το οποίο είναι κατάλληλο για το μεγάλης απόστασης έλεγχο.
 
5. Η εύκολη συντήρηση, η βαλβίδα σφαιρών έχει μια απλή δομή, το σφραγίζοντας δαχτυλίδι είναι γενικά ενεργό, και είναι κατάλληλο να αποσυνθέσει και να αντικαταστήσει.
 
6. Όταν πλήρως ανοικτή ή κλειστή πλήρως, η επιφάνεια σφράγισης της σφαίρας και το κάθισμα βαλβίδων απομονώνονται από το μέσο. Όταν το μέσο περνά, δεν θα προκαλέσει τη διάβρωση της επιφάνειας σφράγισης της βαλβίδας.
 
7. Το ευρύ φάσμα των εφαρμογών, από μικρό σε μερικά χιλιοστόμετρα, μέχρι μερικούς μετρητές, από υψηλό κενό στην υψηλή πίεση μπορεί να εφαρμοστεί. Όταν η σφαίρα περιστρέφεται 90 βαθμούς, όλες οι σφαίρες πρέπει να εμφανιστούν στην είσοδο και την έξοδο, κόβοντας κατά συνέπεια τη ροή.
Η βαλβίδα επιπλεόντων σωμάτων τηλεχειρισμού, η υψηλή βαλβίδα σφαιρών πλατφορμών είναι ένας σχετικά νέος τύπος της βαλβίδας σφαιρών, που έχει μερικά μοναδικά πλεονεκτήματα μοναδικά στη δομή του, όπως ο διακόπτης χωρίς τριβή, η σφραγίδα δεν είναι εύκολη να φορέσει, και η ροπή ανοίγματος και κλεισίματος είναι μικρή. Αυτό μειώνει το μέγεθος των ενεργοποιητών που παρέχονται. Με τους πολύστροφους ηλεκτρικούς ενεργοποιητές, το μέσο μπορεί να ρυθμιστεί και να κλείσουν στενά. Χρησιμοποιείται ευρέως στο πετρέλαιο, τη χημική, αστική παροχή νερού και την αποξήρανση και άλλους όρους που απαιτούν την ακριβή κοπή.

 

 

Πώς να διατάξει;


Το βήμα 1, παρακαλώ μας λέει ποιες πρότυπο και ποσότητα χρειάζεστε
Βήμα 2, έπειτα θα κάνουμε ένα pi για σας για να επιβεβαιώσουμε τις λεπτομέρειες διαταγής
Το βήμα 3, όταν επιβεβαιώσαμε όλα, μπορεί να τακτοποιήσει την πληρωμή
Βήμα 4, τελικά παραδίδουμε τα αγαθά μέσα στον ορισμένο χρόνο.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Sue

WhatsApp : 8613732076078