Μαγνητική σφαίρα 316L για τον ισόπεδο μετρητή, μακρά ζωή διακοπτών επιπλεόντων σωμάτων ανοξείδωτου

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Sanlo
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: SL-ncg-052
Ποσότητα παραγγελίας min: 500pcs
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: χαρτοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 3-7 ημέρες
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union

 

 Μαγνητικός διακόπτης επιπέδων επιπλεόντων σωμάτων 316L ανοξείδωτου διακοπτών επιπλεόντων σωμάτων

 

 

Εισαγωγή:

 

Το επιπλέον σώμα επιπλέει πάντα στο νερό, και καθώς το νερό αυξάνεται, οι άνοδοι επιπλεόντων σωμάτων επίσης. Καθώς η κλίση αυξάνεται, η συνδέοντας ράβδος αυξάνεται επίσης. Η συνδέοντας ράβδος συνδέεται με τη βαλβίδα στο άλλο άκρο. Όταν ανέρχεται σε μια ορισμένη θέση, η συνδέοντας ράβδος υποστηρίζει το λαστιχένιο μαξιλάρι εμβόλων για να κλείσει τη πηγή νερού. Όταν η στάθμη ύδατος μειώνεται, οι πτώσεις επιπλεόντων σωμάτων επίσης, και η συνδέοντας ράβδος οδηγούν το μαξιλάρι εμβόλων που ανοίγει.

 

Προϊόν:

 

Μαγνητική σφαίρα 316L για τον ισόπεδο μετρητή, μακρά ζωή διακοπτών επιπλεόντων σωμάτων ανοξείδωτου Μαγνητική σφαίρα 316L για τον ισόπεδο μετρητή, μακρά ζωή διακοπτών επιπλεόντων σωμάτων ανοξείδωτου Μαγνητική σφαίρα 316L για τον ισόπεδο μετρητή, μακρά ζωή διακοπτών επιπλεόντων σωμάτων ανοξείδωτου

 

 

Η συντήρηση πρέπει να αποτελεσθεί από την επιθεώρηση που βλέπει ότι το επιπλέον σώμα είναι ελεύθερο να κινηθεί και ντύνεται με οποιαδήποτε ουσία, η οποία θα άλλαζε το βάρος ή τον όγκο της σημαντικά. ΕΑΝ αυτό εμφανίζεται, αυτό το επιπλέον σώμα πρέπει να καθαριστεί. Αυτό ολοκληρώνεται εύκολα χωρίς διατάραξη της εγκατάστασης. Επιπλέον, ο μίσχος μπορεί να σκουπιστεί κάτω για να αφαιρέσει οποιαδήποτε συγκέντρωση. Η μόνη επισκευή πιθανή στον τομέα είναι αντικατάσταση είτε του επιπλέοντος σώματος είτε του μίσχου. Τα ζουλίγματα ή οι εγκοπές στο επιπλέον σώμα είναι συνήθως καμίας συνέπειας στη λειτουργία.

 

 

FAQ:

 

 

Q: Τι γίνεται με το χρόνο παράδοσης των προϊόντων σας;
Α: 10-15days.
Γρήγορη παράδοση μόλις επιβεβαιώσατε το σχέδιό σας, μπορούμε να την παραγάγουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα, και να την παραδώσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερη και κατάλληλη.


Q: Ποιες πληροφορίες πρέπει να παρέχω πότε έχω μια έρευνα;
Α: Εάν έχετε οποιαδήποτε έρευνα, παρακαλώ ευγενικά συμβουλεψτε τα ακόλουθα στοιχεία: το μέγεθος, υλικό, πίεση, magentic ροή, S.G., μέσο, διαμορφώνει το αριθ.

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Sue

WhatsApp : 8613732076078