Ανοξείδωτη σφαίρα διακοπτών επιπλεόντων σωμάτων, μαγνητικές σφαίρες χάλυβα στο χρώμα στίλβωσης

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Sanlo
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: SL-ncg-054
Ποσότητα παραγγελίας min: 500pcs
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: χαρτοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 3-7 ημέρες
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union

 

Μαγνητικό υγρό επιπλέον σώμα επιπέδων ανοξείδωτου, σφαίρα διακοπτών επιπλεόντων σωμάτων

 

Βίντεο: το https://youtu.be/b1p5EGUDFgI

 

Εισαγωγή:

 

Η βαλβίδα επιπλεόντων σωμάτων ρυθμίζει τον υγρό ανεφοδιασμό με τον έλεγχο του υγρού επιπέδου. Οι πλήρης-υγροί εξατμιστήρες απαιτούν ένα σταθερό επίπεδο υγρού επιπέδου και είναι γενικά κατάλληλοι για τη χρήση με τις βαλβίδες επέκτασης επιπλεόντων σωμάτων.

 

Η αρχή εργασίας της βαλβίδας επιπλεόντων σωμάτων στηρίζεται στο χαμήλωμα και την αύξηση της να επιπλεύσει επιφάνειας της σφαίρας επιπλεόντων σωμάτων στην αίθουσα επιπλεόντων σωμάτων για να ελέγξει το άνοιγμα ή το κλείσιμο μιας βαλβίδας. Η αίθουσα επιπλεόντων σωμάτων τοποθετείται στην πλευρά του πλήρους υγρού εξατμιστήρα, και οι ανώτεροι και χαμηλότεροι σωλήνες ισορροπίας συνδέονται με τον εξατμιστήρα, έτσι τα υγρά επίπεδα των δύο είναι τα ίδια.

 

Όταν το υγρό επίπεδο στον εξατμιστήρα μειώνεται, το υγρό επίπεδο των πτώσεων αιθουσών επιπλεόντων σωμάτων επίσης, έτσι η σφαίρα επιπλεόντων σωμάτων κατεβαίνει, και ο ανοίγοντας βαθμός της βαλβίδας αυξάνεται από τη δράση μοχλών, και το υγρό ποσό ανεφοδιασμού αυξάνεται. αντίστροφα.

 

Προϊόν:

 

Ανοξείδωτη σφαίρα διακοπτών επιπλεόντων σωμάτων, μαγνητικές σφαίρες χάλυβα στο χρώμα στίλβωσης Ανοξείδωτη σφαίρα διακοπτών επιπλεόντων σωμάτων, μαγνητικές σφαίρες χάλυβα στο χρώμα στίλβωσης Ανοξείδωτη σφαίρα διακοπτών επιπλεόντων σωμάτων, μαγνητικές σφαίρες χάλυβα στο χρώμα στίλβωσης

 

 

το ανοξείδωτο 316 έχει τις καλές ιδιότητες συγκόλλησης. Όλες οι τυποποιημένες μέθοδοι συγκόλλησης μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη συγκόλληση. Κατά ένωση, 316Cb, 316L ή 309Cb τη ράβδοι υλικών πληρώσεως ανοξείδωτου ή οι ενώνοντας στενά ράβδοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη συγκόλληση σύμφωνα με την εφαρμογή. Για την καλύτερη αντίσταση διάβρωσης, το ενωμένο στενά τμήμα του ανοξείδωτου 316 απαιτεί την ανόπτηση μετα-συγκόλλησης. Εάν το ανοξείδωτο 316L χρησιμοποιείται, καμία ανόπτηση μετα-συγκόλλησης δεν απαιτείται

 

 

FAQ-

 

Το Q. Παρέχετε τα δείγματα; Είναι ελεύθερο ή πρόσθετο;
Α: Ναι, θα μπορούσαμε να προσφέρουμε το δείγμα χρεώνουμε δωρεάν αλλά δεν πληρώνουμε το κόστος του φορτίου.

 

Το Q. Μπορείτε να παραγάγετε τα προϊόντα σύμφωνα με τα σχέδιά μου;
Α: Ναι, μπορούμε να παραγάγουμε τα προϊόντα σύμφωνα με τα σχέδιά σας που θα είναι τα περισσότερα σας ικανοποιούν.

 

Το Q. Ποιοι είναι οι όροι πληρωμής σας;
Α: Πληρωμή<> Payment>=1000USD, 30% T/T εκ των προτέρων, banlance πριν από την αποστολή.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Sue

WhatsApp : 8613732076078