Προσαρμοσμένη σφαίρα επιπλεόντων σωμάτων μετάλλων ανοξείδωτου/γυαλίζοντας σφαίρα διακοπτών επιπλεόντων σωμάτων

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Sanlo
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: Προσαρμοσμένη
Ποσότητα παραγγελίας min: 500pcs
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: χαρτοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 3-7 ημέρες
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union

 

 

Προσαρμοσμένη σφαίρα επιπλεόντων σωμάτων μετάλλων ανοξείδωτου/σφαίρα διακοπτών επιπλεόντων σωμάτων

 

Βίντεο: το https://youtu.be/b1p5EGUDFgI

 

Εισαγωγή:


Η δομή της straight-through ρυθμίζοντας βαλβίδας σφαιρών επιπλεόντων σωμάτων είναι σχετικά απλή, αλλά η υγρή διακύμανση επιπέδων στο περίβλημα είναι μεγάλη (προκαλούμενος από τον αντίκτυπο της εισόδου του υγρού), έτσι ώστε η λειτουργία της ρυθμίζοντας βαλβίδας δεν είναι σταθερή, και οι υγρές ροές στον εξατμιστήρα από το περίβλημα, και στηρίζεται στο υδροστατικό υγρό. Το ύψος της στήλης είναι τέτοιο που το υγρό μπορεί μόνο να παρασχεθεί κάτω από το επίπεδο του εμπορευματοκιβωτίου.

 

Η βαλβίδα ρυθμιστικών βαλβίδων επιπλεόντων σωμάτων (ή βαλβίδα επιπλεόντων σωμάτων) χρησιμοποιείται για την αυτόματη ρύθμιση του υγρού όγκου ανεφοδιασμού ενός εξατμιστήρα με μια ελεύθερη υγρή επιφάνεια, όπως ένας οριζόντιος εξατμιστήρας κοχυλιών και σωλήνων, ένας όρθιος σωλήνας ή ένας σπειροειδής εξατμιστήρας σωλήνων. Μέσω της ρύθμισης της ρυθμίζοντας βαλβίδας επιπλεόντων σωμάτων, ένα ουσιαστικά σταθερό υγρό επίπεδο μπορεί να διατηρηθεί σε αυτές τις συσκευές, και η ρυθμίζοντας βαλβίδα επιπλεόντων σωμάτων μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως ρυθμιστική βαλβίδα για να μειώσει την πίεση.

 

Προϊόν:

 

Προσαρμοσμένη σφαίρα επιπλεόντων σωμάτων μετάλλων ανοξείδωτου/γυαλίζοντας σφαίρα διακοπτών επιπλεόντων σωμάτων Προσαρμοσμένη σφαίρα επιπλεόντων σωμάτων μετάλλων ανοξείδωτου/γυαλίζοντας σφαίρα διακοπτών επιπλεόντων σωμάτων Προσαρμοσμένη σφαίρα επιπλεόντων σωμάτων μετάλλων ανοξείδωτου/γυαλίζοντας σφαίρα διακοπτών επιπλεόντων σωμάτων

 

 

το ανοξείδωτο 316 έχει τις καλές ιδιότητες συγκόλλησης. Όλες οι τυποποιημένες μέθοδοι συγκόλλησης μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη συγκόλληση. Κατά ένωση, 316Cb, 316L ή 309Cb τη ράβδοι υλικών πληρώσεως ανοξείδωτου ή οι ενώνοντας στενά ράβδοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη συγκόλληση σύμφωνα με την εφαρμογή. Για την καλύτερη αντίσταση διάβρωσης, το ενωμένο στενά τμήμα του ανοξείδωτου 316 απαιτεί την ανόπτηση μετα-συγκόλλησης. Εάν το ανοξείδωτο 316L χρησιμοποιείται, καμία ανόπτηση μετα-συγκόλλησης δεν απαιτείται

 


Μας αγαπούν:

 

1. Υψηλός - ποιοτικά προϊόντα, έχουμε προωθήσει τον εξοπλισμό και το σύστημα καλής ποιότητας για να εξασφαλίσουμε την ποιότητα των προϊόντων.

2. Ανταγωνιστικές τιμές και γρήγορα παράδοση.

3. Καλή υπηρεσία. Συνήθως θα απαντήσουμε πελάτης μέσα σε 24 ώρες.

4. Διάφορος τρόπος πληρωμής.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Sue

WhatsApp : 8613732076078