Στίλβωση των μαγνητικών επιπλεόντων σωμάτων ανοξείδωτου διακοπτών επιπέδων για τον υγρό ελεγκτή

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Sanlo
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: Μαγνητικό επιπλέον σώμα
Ποσότητα παραγγελίας min: 500pcs
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: χαρτοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 3-7 ημέρες
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union

 

Προσαρμοσμένα μαγνητικά επιπλέοντα σώματα ανοξείδωτου διακοπτών επιπέδων για τον υγρό ελεγκτή

 

Βίντεο: το https://youtu.be/b1p5EGUDFgI

 

Εισαγωγή:

 

Οι εργασίες ισόπεδων μετρητών σύμφωνα με την αρχή της πλευστότητας και την αρχή της μαγνητικής σύζευξης. Όταν το υγρό επίπεδο στο μετρημένο εμπορευματοκιβώτιο αυξάνεται και πέφτει, το επιπλέον σώμα στον κύριο σωλήνα των υγρών ανόδων και των πτώσεων ισόπεδων μετρητών επίσης, και ο μόνιμος μαγνητικός χάλυβας στο επιπλέον σώμα διαβιβάζονται στο δείκτη τομέων μέσω της μαγνητικής σύζευξης, και οι κόκκινες και άσπρες στήλες κτυπήματος αναποδογυρίζονται από 180°. Όταν το υγρό επίπεδο αυξάνεται, η στήλη γυρίζει από άσπρο στο κόκκινο. Όταν το υγρό επίπεδο μειώνεται, η στήλη γυρίζει από κόκκινο στο λευκό. Τα κόκκινα και άσπρα όρια του δείκτη είναι το πραγματικό ύψος του μέσου επιπέδου στο εμπορευματοκιβώτιο, επιτυγχάνοντας κατά συνέπεια το υγρό επίπεδο. Οδηγίες.

 

Προϊόν:

 

Στίλβωση των μαγνητικών επιπλεόντων σωμάτων ανοξείδωτου διακοπτών επιπέδων για τον υγρό ελεγκτή Στίλβωση των μαγνητικών επιπλεόντων σωμάτων ανοξείδωτου διακοπτών επιπέδων για τον υγρό ελεγκτή Στίλβωση των μαγνητικών επιπλεόντων σωμάτων ανοξείδωτου διακοπτών επιπέδων για τον υγρό ελεγκτή

 

 

Αυτό το προϊόν επίσης καλώ μαγνητικό ισόπεδο μετρητή, μαγνητικός ισόπεδος μετρητής στηλών κτυπήματος, μαγνητικός υγρός ισόπεδος μετρητής επιπλεόντων σωμάτων, χρησιμοποιεί την αρχή της μαγνητικής σύζευξης, το προϊόν αποζημιώνει το σωλήνα γυαλιού που ο υγρός μετρητής επιπέδων δεν μπορεί να λειτουργήσει κάτω από υψηλής θερμοκρασίας και την υψηλή πίεση και είναι εύθραυστες πολλαπλάσιες ανεπάρκειες.

 

Δύο μέθοδοι εγκαταστάσεων, δευτερεύων-που τοποθετούνται και τοπ-που τοποθετούνται υπάρχουν. Κανένα θέμα που ο τρόπος, η μακρινή συσκευή μετάδοσης μπορεί να συσσωρευθεί, έτσι ώστε ο υγρός ισόπεδος μετρητής μπορεί να επιδείξει το υγρό επίπεδο επίτόπου και να ελέγξει μακρινά το υγρό επίπεδο. Ο συσσωρευμένος μαγνητικός χτυπημάτων ισόπεδων μετρητών μακρινός μεταφοράς ισόπεδος μετρητής χτυπημάτων τύπων μαγνητικός

 

 

FAQ-

 

Q: Τι γίνεται με το χρόνο παράδοσης των προϊόντων σας;
Α: 10-15days.
Γρήγορη παράδοση μόλις επιβεβαιώσατε το σχέδιό σας, μπορούμε να την παραγάγουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα, και να την παραδώσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερη και κατάλληλη.


Q: Ποιες πληροφορίες πρέπει να παρέχω πότε έχω μια έρευνα;
Α: Εάν έχετε οποιαδήποτε έρευνα, παρακαλώ ευγενικά συμβουλεψτε τα ακόλουθα στοιχεία: το μέγεθος, υλικό, πίεση, magentic ροή, S.G., μέσο, διαμορφώνει το αριθ.

Στοιχεία επικοινωνίας
Sue

WhatsApp : 8613732076078