Υγρή μαγνητική επιπλέουσα σφαίρα δεξαμενών επιπέδων για το υψηλό περιβάλλον

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Sanlo
Πιστοποίηση: ISO9000
Αριθμό μοντέλου: κατά παραγγελία
Ποσότητα παραγγελίας min: 500
Τιμή: negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χρηματοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 30 ημέρες
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union

 

Υγρή μαγνητική επιπλέουσα σφαίρα δεξαμενών επιπέδων για το υψηλό περιβάλλον

 

Βίντεο:  το https://youtu.be/o9u62xskiok

 

 

Αρχή εργασίας:

 

Το εσωτερικό της παγίδας τύπων κάδων είναι ένας κάδος για το υγρό ευαίσθητο μέρος επιπέδων, το άνοιγμα κάδων είναι προς τα κάτω, και ο κάδος που συνδέει το μοχλό οδηγεί τον πυρήνα βαλβίδων σε ανοικτό και κλείνει τη βαλβίδα. Η παγίδα τύπων κάδων μπορεί να απαλλάξει τον αέρα, δεν φοβάται το σφυρί νερού, και έχει την καλή αντιρρυπαντική εκτέλεση. Ο βαθμός είναι μικρός, το ποσοστό διαρροής είναι λιγότερο από 3%, η μέγιστη πίσω πίεση είναι 75%, τα μέρη σύνδεσης είναι περισσότεροι, και η ευαισθησία δεν είναι τόσο καλή όσο αυτή της ελεύθερης παγίδας επιπλεόντων σωμάτων.
     
Προϊόν: 

 

Υγρή μαγνητική επιπλέουσα σφαίρα δεξαμενών επιπέδων για το υψηλό περιβάλλον Υγρή μαγνητική επιπλέουσα σφαίρα δεξαμενών επιπέδων για το υψηλό περιβάλλον Υγρή μαγνητική επιπλέουσα σφαίρα δεξαμενών επιπέδων για το υψηλό περιβάλλον
 

 

Τα βασικά χαρακτηριστικά της παγίδας επιπλεόντων σωμάτων μοχλών είναι τα ίδια με εκείνους του ελεύθερου τύπου επιπλεόντων σωμάτων. Η εσωτερική δομή είναι ότι η συνδέοντας ράβδος επιπλεόντων σωμάτων οδηγεί τον πυρήνα βαλβίδων, και τη βαλβίδα ανοίγουν και κλείνουν με το υγρό επίπεδο του συμπυκνώματος. Η παγίδα επιπλεόντων σωμάτων μοχλών χρησιμοποιεί ένα διπλό κάθισμα για να αυξήσει τη συμπυκνωμένη μετατόπιση, η οποία μπορεί να επιτύχει έναν μικρό όγκο και μια μέγιστη μετατόπιση 100 τόνων ανά ώρα. Είναι η ιδανικότερη παγίδα ατμού για το μεγάλο εξοπλισμό θέρμανσης.

 

 

Πώς να διατάξει;


Το βήμα 1, παρακαλώ μας λέει ποιες πρότυπο και ποσότητα χρειάζεστε
Βήμα 2, έπειτα θα κάνουμε ένα pi για σας για να επιβεβαιώσουμε τις λεπτομέρειες διαταγής
Το βήμα 3, όταν επιβεβαιώσαμε όλα, μπορεί να τακτοποιήσει την πληρωμή
Βήμα 4, τελικά παραδίδουμε τα αγαθά μέσα στον ορισμένο χρόνο.

Στοιχεία επικοινωνίας
Sue

WhatsApp : 8613732076078