Προσαρμοσμένο επιπλέον σώμα κάδων, υγρά μέρη σχεδίων Differicult επιπλεόντων σωμάτων επιπέδων

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Sanlo
Πιστοποίηση: ISO9000
Αριθμό μοντέλου: κατά παραγγελία
Ποσότητα παραγγελίας min: 500
Τιμή: negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χρηματοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 30 ημέρες
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union

 

Προσαρμοσμένη μαγνητική επιπλέουσα σφαίρα επιπλεόντων σωμάτων κάδων, υγρό επιπλέον σώμα επιπέδων

 

Βίντεο:  το https://youtu.be/o9u62xskiok

 

 

Μηχανική παγίδα:

 

Οι ελεύθερες πράξεις παγίδων ατμού επιπλεόντων σωμάτων ως επίδραση ατμός-φραξίματος στο σύστημα θέρμανσης ατμού. Η επιλογή μιας κατάλληλης παγίδας ατμού επιτρέπει στον εξοπλισμό θέρμανσης ατμού για να επιτύχει τη μέγιστη αποδοτικότητα. Προκειμένου να επιτευχθούν τα καλύτερα αποτελέσματα, μια περιεκτική κατανόηση της απόδοσης και τα χαρακτηριστικά των διάφορων τύπων παγίδων απαιτούνται. Αυτός ο τύπος βαλβίδας πρέπει γενικά να εγκατασταθεί οριζόντια καθ'οδόν.

 

Υπάρχουν πολλοί τύποι παγίδων, κάθε μια με τις διαφορετικές ιδιότητες. Κατά τη χρησιμοποίηση μιας παγίδας ατμού, επιλέξτε αρχικά την ειδική απόδοση για να συναντήσετε τη βέλτιστη λειτουργία του εξοπλισμού θέρμανσης ατμού, και εξετάστε έπειτα άλλους αντικειμενικούς όρους, έτσι ώστε η επιλογή της παγίδας που χρειάζεστε είναι σωστή και αποτελεσματική.
     
Προϊόν: 

 

Προσαρμοσμένο επιπλέον σώμα κάδων, υγρά μέρη σχεδίων Differicult επιπλεόντων σωμάτων επιπέδων Προσαρμοσμένο επιπλέον σώμα κάδων, υγρά μέρη σχεδίων Differicult επιπλεόντων σωμάτων επιπέδων Προσαρμοσμένο επιπλέον σώμα κάδων, υγρά μέρη σχεδίων Differicult επιπλεόντων σωμάτων επιπέδων
 

 

Τα βασικά χαρακτηριστικά της παγίδας επιπλεόντων σωμάτων μοχλών είναι τα ίδια με εκείνους του ελεύθερου τύπου επιπλεόντων σωμάτων. Η εσωτερική δομή είναι ότι η συνδέοντας ράβδος επιπλεόντων σωμάτων οδηγεί τον πυρήνα βαλβίδων, και τη βαλβίδα ανοίγουν και κλείνουν με το υγρό επίπεδο του συμπυκνώματος. Η παγίδα επιπλεόντων σωμάτων μοχλών χρησιμοποιεί ένα διπλό κάθισμα για να αυξήσει τη συμπυκνωμένη μετατόπιση, η οποία μπορεί να επιτύχει έναν μικρό όγκο και μια μέγιστη μετατόπιση 100 τόνων ανά ώρα. Είναι η ιδανικότερη παγίδα ατμού για το μεγάλο εξοπλισμό θέρμανσης.

 

 

Τελικά-Γιατί μας επιλέγετε;


1. Magsource που είναι κατάλληλο από ISO9001.

2. η εμπειρία εξαγωγής 10 ετών μας κάνει να ξέρουμε καλά πώς να σας ικανοποιήσει.
3. Η καλύτερη ποιότητα με τη λογική τιμή.

4. Γρήγορη και έγκαιρη παράδοση.

Στοιχεία επικοινωνίας
Sue

WhatsApp : 8613732076078