Μαγνητική επιπλέουσα σφαίρα υποστηριγμάτων, μαγνητικά επιπλέοντα σώματα ανοξείδωτου συνήθειας

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Sanlo
Πιστοποίηση: ISO9000
Αριθμό μοντέλου: κατά παραγγελία
Ποσότητα παραγγελίας min: 500
Τιμή: negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χρηματοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 30 ημέρες
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union

 

 

Υγρή δεξαμενή επιπέδων γύρω από σώμα σφαιρών για το υψηλό περιβάλλον

 

Βίντεο:  το https://youtu.be/o9u62xskiok

 

 

Αρχή εργασίας:

 

Στο αυτόματο σύστημα ελέγχου αποξηράνσεων, ο διακόπτης επιπέδων επιπλεόντων σωμάτων χρησιμοποιείται, και η χρήση του διακόπτη επιπέδων επιπλεόντων σωμάτων επιτρέπει στην αντλία για να αρχίσει, να σταματήσει και το συναγερμό κανονικά σε ορισμένο υγρό επίπεδο. Τα περισσότερα από τα συστήματα αποξηράνσεων στο εργοστάσιο χρησιμοποιούν ένα αυτόματο σύστημα ελέγχου αποξηράνσεων, έτσι ο διακόπτης επιπέδων επιπλεόντων σωμάτων χρησιμοποιείται. Η εγκατάσταση του διακόπτη επιπέδων επιπλεόντων σωμάτων πρέπει να καθοριστεί σε ισχύ ορισμένη, αλλά δεν χρησιμοποιείται αυτήν την περίοδο για να εγκαταστήσει το υγρό επιπλεόντων σωμάτων. Το υποστήριγμα του διακόπτη θέσης, αυτό είναι δύσκολο να βριαλθεί μια θέση για να το καθορίσει κατά τον εγκατάσταση του επιπλέοντος σώματος που το υγρό επίπεδο ανάβει το σημείο. Είναι συχνά συνδεμένο με το καλώδιο και τυλιγμένο με τη μόνωση της ταινίας για να βρεί έναν σίδηρο ή ένα πλαίσιο σιδήρου, έτσι ώστε επιπλέεται μετά από την εγκατάσταση. Ο διακόπτης επιπέδων σφαιρών, αλλά η γραμμή διακοπτών επιπέδων επιπλεόντων σωμάτων είναι μπλεγμένοι παντού. Είναι ευκολότερο να γίνει η γήρανση και το βραχυκύκλωμα των γραμμών στο περιβάλλον όπου το περιβάλλον είναι φτωχό. Είναι ενοχλητικό να ρυθμιστεί η θέση του διακόπτη επιπέδων επιπλεόντων σωμάτων, και υπάρχει κίνδυνος, ο οποίος θέτει έναν κίνδυνο ασφάλειας.
     
Προϊόν:

 

Μαγνητική επιπλέουσα σφαίρα υποστηριγμάτων, μαγνητικά επιπλέοντα σώματα ανοξείδωτου συνήθειας Μαγνητική επιπλέουσα σφαίρα υποστηριγμάτων, μαγνητικά επιπλέοντα σώματα ανοξείδωτου συνήθειας Μαγνητική επιπλέουσα σφαίρα υποστηριγμάτων, μαγνητικά επιπλέοντα σώματα ανοξείδωτου συνήθειας
 

 

Τα βασικά χαρακτηριστικά της παγίδας επιπλεόντων σωμάτων μοχλών είναι τα ίδια με εκείνους του ελεύθερου τύπου επιπλεόντων σωμάτων. Η εσωτερική δομή είναι ότι η συνδέοντας ράβδος επιπλεόντων σωμάτων οδηγεί τον πυρήνα βαλβίδων, και τη βαλβίδα ανοίγουν και κλείνουν με το υγρό επίπεδο του συμπυκνώματος. Η παγίδα επιπλεόντων σωμάτων μοχλών χρησιμοποιεί ένα διπλό κάθισμα για να αυξήσει τη συμπυκνωμένη μετατόπιση, η οποία μπορεί να επιτύχει έναν μικρό όγκο και μια μέγιστη μετατόπιση 100 τόνων ανά ώρα. Είναι η ιδανικότερη παγίδα ατμού για το μεγάλο εξοπλισμό θέρμανσης.

 

 

FAQ-

 

Q: Πόσο καιρό θα ανατροφοδοτούσε είναι;
Α: Μόλις μπορούμε, απαντήστε συνήθως εσείς σε 24 ώρες.

 

Q: Θα μπορούσα να πάρω τα δείγματα;
Α: Τα δείγματα είναι διαθέσιμα.

 

Q: Ποια είναι η συνηθισμένη μέθοδος πληρωμής για τα στοιχεία σας;
Α: T/T, Western Union, ασφαλής πληρωμή, Paypal.

Στοιχεία επικοινωνίας
Sue

WhatsApp : 8613732076078