Στρογγυλό ανοξείδωτο που επιπλέει τη μαγνητική σφαίρα για το όργανο επιπέδων

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Sanlo
Πιστοποίηση: ISO9000
Αριθμό μοντέλου: Προσαρμογή
Ποσότητα παραγγελίας min: 500
Τιμή: negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χρηματοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 30 ημέρες
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 5000-10000/day

Μικρή μαγνητική επιπλέουσα σφαίρα ανοξείδωτου για το όργανο επιπέδων


 

Βίντεο: το https://youtu.be/o9u62xskiok

 

 

Ο διακόπτης επιπλεόντων σωμάτων είναι μια υγρή συσκευή ελέγχου επιπέδων με την απλή δομή και την κατάλληλη χρήση. Δεν πρέπει να παρέχει την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και δεν έχει κανένα περίπλοκο κύκλωμα. Έχει τα πλεονεκτήματα του μικρότερου όγκου και της μακρύτερης οικονομικά ενεργής ζωής από τους γενικούς μηχανικούς διακόπτες. Εφ' όσον επιλέγεται σωστά το υλικό, οποιαδήποτε υγρό ή πίεση και η θερμοκρασία μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Λαμβάνεται στη βιομηχανία ναυπηγικής, τον εξοπλισμό γεννητριών, την πετροχημική βιομηχανία, τη βιομηχανία τροφίμων, τον εξοπλισμό κατεργασίας ύδατος, τη βαφή και την τελειώνοντας βιομηχανία, τα υδραυλικά μηχανήματα, κ.λπ. Ένα ευρύ φάσμα των εφαρμογών.

 

Προϊόν:

 

Στρογγυλό ανοξείδωτο που επιπλέει τη μαγνητική σφαίρα για το όργανο επιπέδων Στρογγυλό ανοξείδωτο που επιπλέει τη μαγνητική σφαίρα για το όργανο επιπέδων Στρογγυλό ανοξείδωτο που επιπλέει τη μαγνητική σφαίρα για το όργανο επιπέδων

 

Μαγνήτης -- Ferrite

 

Ferrite είναι ένα μεταλλικό οξείδιο που έχει τις φερριμαγνητικές ιδιότητες. Από την άποψη των ηλεκτρικών ιδιοτήτων, ferrite έχει μια πολύ υψηλότερη ηλεκτρική ειδική αντίσταση από τα στοιχειώδη ή μαγνητικά υλικά κραμάτων και έχει μια υψηλότερη διηλεκτρική ιδιοκτησία. Οι μαγνητικές ιδιότητες ferrite εκθέτουν επίσης την υψηλή μαγνητική διαπερατότητα στις υψηλές συχνότητες. Επομένως, ferrite έχει γίνει ένα μη μεταλλικό μαγνητικό υλικό που χρησιμοποιείται ευρέως στον τομέα της υψηλής συχνότητας αδύνατης ηλεκτρικής ενέργειας.

 

Η υπηρεσία μας:


1.Good προ πώληση & μετά από την υπηρεσία πώλησης
2.Factory ελεγχόμενο από SGS, MSDS, το ISO, κ.λπ.
3.Quick χρόνος παράδοσης για τις κόσμιες διαταγές.
4.Own τμήμα δοκιμής για τα προϊόντα κάθε batch
5. Τα ελεύθερα δείγματα θα μπορούσαν να παρασχεθούν

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Sue

WhatsApp : 8613732076078