Μακρύ επιπλέον σώμα επιπέδων μορφής υγρό για τον ισόπεδο μετρητή, μαγνητικές σφαίρες ανοξείδωτου

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Sanlo
Πιστοποίηση: ISO9000
Αριθμό μοντέλου: Προσαρμογή
Ποσότητα παραγγελίας min: 500
Τιμή: negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χρηματοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 30 ημέρες
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 5000-10000/day

Μακρύ επιπλέον σώμα επιπέδων μορφής υγρό για τον ισόπεδο μετρητή, μαγνητικές σφαίρες ανοξείδωτου


 

Βίντεο: το https://youtu.be/o9u62xskiok

 

Εισαγωγή:

 

Στο παρελθόν, οι μαγνητικοί υγροί ισόπεδοι μετρητές τύπων επιπλεόντων σωμάτων χρησιμοποιήθηκαν κυρίως για λόγους ασφάλειας, και χρησιμοποιήθηκαν συνήθως στα επικίνδυνα και εύφλεκτα υγρά ή τα τοξικά αέρια. Τα τελευταία χρόνια, λόγω της ανάπτυξης της επιστήμης και της τεχνολογίας, η δομή και οι πρώτες ύλες του μαγνητικού επιπλέοντος σώματος δακτυλογραφούν τον υγρό ισόπεδο μετρητή έχουν ενημερωθεί πολύ. Ο μαγνητικός υγρός ισόπεδος μετρητής τύπων επιπλεόντων σωμάτων έχει την καλή αντίσταση δόνησης, την υψηλή ασφάλεια, την ισχυρή δυνατότητα εφαρμογής και τη μικρή συντήρηση. Στο χημικό, οι χημικές, φαρμακευτικές και άλλες βιομηχανίες, το υγρές επίπεδο και η μέτρηση ορίου χρησιμοποιούνται ευρέως στη διαδικασία.

 

Προϊόν:

 

Μακρύ επιπλέον σώμα επιπέδων μορφής υγρό για τον ισόπεδο μετρητή, μαγνητικές σφαίρες ανοξείδωτου Μακρύ επιπλέον σώμα επιπέδων μορφής υγρό για τον ισόπεδο μετρητή, μαγνητικές σφαίρες ανοξείδωτου Μακρύ επιπλέον σώμα επιπέδων μορφής υγρό για τον ισόπεδο μετρητή, μαγνητικές σφαίρες ανοξείδωτου

 

 

Μερικοί το σχεδιαστές προτιμούν να χρησιμοποιήσουν τους κυλινδρικούς μαγνήτες κατά σχεδιασμό των επιπλεόντων σωμάτων. Θεωρούν ότι η δομή είναι απλή, η ποιότητα επιπλεόντων σωμάτων μπορεί να είναι σχετικά μικρή, και το κόστος του μαγνητικού χάλυβα είναι χαμηλό. Εντούτοις, έχουν παραμελήσει ένα πρόβλημα: οι μαγνητικές γραμμές αυτής της δομής είναι διεσπαρμένες, μπορούν να χρησιμοποιηθούν στις περιπτώσεις όπου το υγρό επίπεδο δεν είναι αυστηρό, και δεν συστήνεται για τις περιπτώσεις όπου οι απαιτήσεις είναι αυστηρές. Όταν χρησιμοποιείται ως επιπλέον σώμα διεπαφών, η διαφορά πυκνότητας πρέπει να είναι επάνω από 0.15g/cm3, το οποίο έχει επιπτώσεις στην ακρίβεια μέτρησης.

 

 

FQA:

 

1.Q: Είστε εμπορική επιχείρηση ή κατασκευή;
Α: Είμαστε κατασκευή με περισσότερο από 12 έτη εμπειρίας, και η τιμή είναι η τιμή εργοστασίων.

2.Q: Πώς να ελέγξει την ποιότητα;
Α: Έχουμε την ακριβή ποιότητα από QC την ομάδα.

3.Q: Πόσο καιρό είναι η παράδοση χρόνος;
Α: Είναι περίπου 5 ημέρες μετά από την πληρωμή για τα αγαθά stoct, 10-15 ημέρες για τα νέα παράγοντας αγαθά.

4.Q: Πώς να πάρει το δείγμα;
Α: Είμαστε ευτυχείς να σας στείλουμε το ελεύθερο δείγμα.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Sue

WhatsApp : 8613732076078