Μακρύ επιπλέον σώμα ισόπεδων μετρητών δεξαμενών μορφής, ανθεκτικά μαγνητικά επιπλέοντα σώματα ανοξείδωτου

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Sanlo
Πιστοποίηση: ISO9000
Αριθμό μοντέλου: Προσαρμογή
Ποσότητα παραγγελίας min: 500
Τιμή: negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χρηματοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 30 ημέρες
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 5000-10000/day

Μακρύ επιπλέον σώμα ισόπεδων μετρητών δεξαμενών μορφής, μαγνητικές σφαίρες ανοξείδωτου


 

Βίντεο: το https://youtu.be/o9u62xskiok

 

Εισαγωγή:

 

Υπάρχουν πολλοί τύποι μαγνητικών υγρών ισόπεδων μετρητών τύπων επιπλεόντων σωμάτων, οι οποίοι είναι βασικοί μαγνητικοί υγροί ισόπεδοι μετρητές τύπων επιπλεόντων σωμάτων. Έχει έναν δείκτη, μια μετώπη, ένα επιπλέον σώμα, κ.λπ. Το χαμηλότερο όριο της μετώπης έχει ένα ζευγάρι των φλαντζών και των βαλβίδων, και η βαλβίδα χρησιμοποιείται για τη διάθεση λυμάτων. Επειδή το επιπλέον σώμα είναι εξοπλισμένο με το μαγνητικό χάλυβα, εάν το μαγνητικό αντικείμενο είναι συνημμένο γύρω από το επιπλέον σώμα, η χαμηλότερη φλάντζα μπορεί να αφαιρεθεί, και το επιπλέον σώμα μπορεί να ληφθεί έξω για τον καθαρισμό. Μετά από να καθαρίσει, πρέπει να φορτωθεί στην αρχική κατεύθυνση. Να είστε προσεκτικός για να μην το εγκαταστήσει, διαφορετικά ο μετρητής δεν θα είναι σε θέση στην κανονική λειτουργία.

 

Προϊόν:

 

Μακρύ επιπλέον σώμα ισόπεδων μετρητών δεξαμενών μορφής, ανθεκτικά μαγνητικά επιπλέοντα σώματα ανοξείδωτου Μακρύ επιπλέον σώμα ισόπεδων μετρητών δεξαμενών μορφής, ανθεκτικά μαγνητικά επιπλέοντα σώματα ανοξείδωτου Μακρύ επιπλέον σώμα ισόπεδων μετρητών δεξαμενών μορφής, ανθεκτικά μαγνητικά επιπλέοντα σώματα ανοξείδωτου

 

 

Μερικοί το σχεδιαστές προτιμούν να χρησιμοποιήσουν τους κυλινδρικούς μαγνήτες κατά σχεδιασμό των επιπλεόντων σωμάτων. Θεωρούν ότι η δομή είναι απλή, η ποιότητα επιπλεόντων σωμάτων μπορεί να είναι σχετικά μικρή, και το κόστος του μαγνητικού χάλυβα είναι χαμηλό. Εντούτοις, έχουν παραμελήσει ένα πρόβλημα: οι μαγνητικές γραμμές αυτής της δομής είναι διεσπαρμένες, μπορούν να χρησιμοποιηθούν στις περιπτώσεις όπου το υγρό επίπεδο δεν είναι αυστηρό, και δεν συστήνεται για τις περιπτώσεις όπου οι απαιτήσεις είναι αυστηρές. Όταν χρησιμοποιείται ως επιπλέον σώμα διεπαφών, η διαφορά πυκνότητας πρέπει να είναι επάνω από 0.15g/cm3, το οποίο έχει επιπτώσεις στην ακρίβεια μέτρησης.

 

 

FQA:

 

1.Q: Είστε εμπορική επιχείρηση ή κατασκευή;
Α: Είμαστε κατασκευή με περισσότερο από 12 έτη εμπειρίας, και η τιμή είναι η τιμή εργοστασίων.

2.Q: Πώς να ελέγξει την ποιότητα;
Α: Έχουμε την ακριβή ποιότητα από QC την ομάδα.

3.Q: Πόσο καιρό είναι η παράδοση χρόνος;
Α: Είναι περίπου 5 ημέρες μετά από την πληρωμή για τα αγαθά stoct, 10-15 ημέρες για τα νέα παράγοντας αγαθά.

4.Q: Πώς να πάρει το δείγμα;
Α: Είμαστε ευτυχείς να σας στείλουμε το ελεύθερο δείγμα.

Στοιχεία επικοινωνίας
Sue

WhatsApp : 8613732076078