Το νήμα διαμόρφωσε πολύ το μαγνητικό ισόπεδο μετρητή τύπων επιπλεόντων σωμάτων για τη δεξαμενή νερού ισόπεδων μετρητών

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Sanlo
Πιστοποίηση: ISO9000
Αριθμό μοντέλου: Προσαρμογή
Ποσότητα παραγγελίας min: 500
Τιμή: negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χρηματοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 30 ημέρες
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 5000-10000/day

 

Το νήμα διαμόρφωσε πολύ τη σφαίρα επιπλεόντων σωμάτων δεξαμενών για τη σφαίρα επιπλεόντων σωμάτων δεξαμενών νερού ισόπεδων μετρητών


 

Βίντεο: το https://youtu.be/o9u62xskiok

 

Εισαγωγή:

 

Τα τελευταία χρόνια, λόγω της ανάπτυξης της επιστήμης και της τεχνολογίας, η δομή και οι πρώτες ύλες του μαγνητικού επιπλέοντος σώματος δακτυλογραφούν τον υγρό ισόπεδο μετρητή έχουν ενημερωθεί πολύ. Ο μαγνητικός υγρός ισόπεδος μετρητής τύπων επιπλεόντων σωμάτων έχει την καλή αντίσταση δόνησης, την υψηλή ασφάλεια, την ισχυρή δυνατότητα εφαρμογής και τη μικρή συντήρηση. Στο χημικό, οι χημικές, φαρμακευτικές και άλλες βιομηχανίες, το υγρές επίπεδο και η μέτρηση ορίου χρησιμοποιούνται ευρέως στη διαδικασία.

 

Προϊόν:

 

Το νήμα διαμόρφωσε πολύ το μαγνητικό ισόπεδο μετρητή τύπων επιπλεόντων σωμάτων για τη δεξαμενή νερού ισόπεδων μετρητών Το νήμα διαμόρφωσε πολύ το μαγνητικό ισόπεδο μετρητή τύπων επιπλεόντων σωμάτων για τη δεξαμενή νερού ισόπεδων μετρητών Το νήμα διαμόρφωσε πολύ το μαγνητικό ισόπεδο μετρητή τύπων επιπλεόντων σωμάτων για τη δεξαμενή νερού ισόπεδων μετρητών

 

 

Οι τοπ-φορτώνοντας μαγνητικοί ισόπεδοι μετρητές επιπλεόντων σωμάτων είναι διαθέσιμοι σε ποικίλες μορφές. Υπάρχουν πολλά προβλήματα που εξετάζουν κατά τη σχεδιασμό. Τα ακόλουθα σημεία πρέπει να σημειωθούν:
1. Επειδή το βάθος της υπόγειας δεξαμενής και της δεξαμενής μπορεί να είναι βαθύτερο από το μετρημένο βάθος, το σχέδιο του επιπλέοντος σώματος πρέπει να εξεταστεί από το όργανο στην υπόγεια δεξαμενή και τη δεξαμενή. Παραδείγματος χάριν, στον καθαρό δράκο, το ραβδί οδηγών, το χαμηλότερο όριο του προστατευτικού σωλήνα, το πλέγμα, κ.λπ. για να αποτρέψει το επιπλέον σώμα από την πτώση ή για να μειώσει το άνοιγμα στη συνδέοντας φλάντζα για να εμποδίσει την πτώση του μαγνητικού χάλυβα στην ανώτερη μετώπη (επειδή το ανώτερο όριο των μαγνητικών περασμάτων χάλυβα μέσω στον αστικό σωλήνα και το επιπλέον σώμα συνδέεται ένα, το φράξιμο του μαγνητικού χάλυβα θα εμποδίσει επίσης την πτώση επιπλεόντων σωμάτων).

 

 

FQA:

 

1.Q: Είστε εμπορική επιχείρηση ή κατασκευή;
Α: Είμαστε κατασκευή με περισσότερο από 12 έτη εμπειρίας, και η τιμή είναι η τιμή εργοστασίων.

2.Q: Πώς να ελέγξει την ποιότητα;
Α: Έχουμε την ακριβή ποιότητα από QC την ομάδα.

3.Q: Πόσο καιρό είναι η παράδοση χρόνος;
Α: Είναι περίπου 5 ημέρες μετά από την πληρωμή για τα αγαθά stoct, 10-15 ημέρες για τα νέα παράγοντας αγαθά.

4.Q: Πώς να πάρει το δείγμα;
Α: Είμαστε ευτυχείς να σας στείλουμε το ελεύθερο δείγμα.

Στοιχεία επικοινωνίας
Sue

WhatsApp : 8613732076078