Ανθεκτική στον πάγο προσαρμοσμένη σφαίρα επιπλεόντων σωμάτων δεξαμενών χάλυβα τιτανίου χτυπημάτων για τον ισόπεδο ελεγκτή

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Sanlo
Πιστοποίηση: ISO9000
Αριθμό μοντέλου: Προσαρμογή
Ποσότητα παραγγελίας min: 500
Τιμή: negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χρηματοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 30 ημέρες
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 5000-10000/day

 

Προσαρμοσμένη σφαίρα επιπλεόντων σωμάτων δεξαμενών χάλυβα τιτανίου για τον ισόπεδο ελεγκτή


 

Βίντεο: το https://youtu.be/o9u62xskiok

 

Εισαγωγή:

 

Αντιψυκτικό και ανθεκτικός στον πάγο μαγνητικός ισόπεδος μετρητής επιπλεόντων σωμάτων
Αντιψυκτικό και μαγνητικός ισόπεδος μετρητής επιπλεόντων σωμάτων απόδειξης παγετού, ο οποίος είναι ένα μαγνητικό παράγωγο επιπλεόντων σωμάτων που σχεδιάζεται για τη μέτρηση των κρυογόνων υγρών.
Δεδομένου ότι ο μετρητής χρησιμοποιείται για τη μέτρηση χαμηλής θερμοκρασίας, οι νέες απαιτήσεις έχουν υποβληθεί από το υλικό του χάλυβα στην επιλογή της βαλβίδας. Το υλικό πληρώσεως στο σακάκι είναι διαφορετικό από άλλους μαγνητικούς ισόπεδους μετρητές επιπλεόντων σωμάτων.

 

Προϊόν:

 

Ανθεκτική στον πάγο προσαρμοσμένη σφαίρα επιπλεόντων σωμάτων δεξαμενών χάλυβα τιτανίου χτυπημάτων για τον ισόπεδο ελεγκτή Ανθεκτική στον πάγο προσαρμοσμένη σφαίρα επιπλεόντων σωμάτων δεξαμενών χάλυβα τιτανίου χτυπημάτων για τον ισόπεδο ελεγκτή Ανθεκτική στον πάγο προσαρμοσμένη σφαίρα επιπλεόντων σωμάτων δεξαμενών χάλυβα τιτανίου χτυπημάτων για τον ισόπεδο ελεγκτή

 

 

Οι τοπ-φορτώνοντας μαγνητικοί ισόπεδοι μετρητές επιπλεόντων σωμάτων είναι διαθέσιμοι σε ποικίλες μορφές. Υπάρχουν πολλά προβλήματα που εξετάζουν κατά τη σχεδιασμό. Τα ακόλουθα σημεία πρέπει να σημειωθούν:
1. Επειδή το βάθος της υπόγειας δεξαμενής και της δεξαμενής μπορεί να είναι βαθύτερο από το μετρημένο βάθος, το σχέδιο του επιπλέοντος σώματος πρέπει να εξεταστεί από το όργανο στην υπόγεια δεξαμενή και τη δεξαμενή. Παραδείγματος χάριν, στον καθαρό δράκο, το ραβδί οδηγών, το χαμηλότερο όριο του προστατευτικού σωλήνα, το πλέγμα, κ.λπ. για να αποτρέψει το επιπλέον σώμα από την πτώση ή για να μειώσει το άνοιγμα στη συνδέοντας φλάντζα για να εμποδίσει την πτώση του μαγνητικού χάλυβα στην ανώτερη μετώπη (επειδή το ανώτερο όριο των μαγνητικών περασμάτων χάλυβα μέσω στον αστικό σωλήνα και το επιπλέον σώμα συνδέεται ένα, το φράξιμο του μαγνητικού χάλυβα θα εμποδίσει επίσης την πτώση επιπλεόντων σωμάτων).

 

 

FQA:

 

1.Q: Είστε εμπορική επιχείρηση ή κατασκευή;
Α: Είμαστε κατασκευή με περισσότερο από 12 έτη εμπειρίας, και η τιμή είναι η τιμή εργοστασίων.

2.Q: Πώς να ελέγξει την ποιότητα;
Α: Έχουμε την ακριβή ποιότητα από QC την ομάδα.

3.Q: Πόσο καιρό είναι η παράδοση χρόνος;
Α: Είναι περίπου 5 ημέρες μετά από την πληρωμή για τα αγαθά stoct, 10-15 ημέρες για τα νέα παράγοντας αγαθά.

4.Q: Πώς να πάρει το δείγμα;
Α: Είμαστε ευτυχείς να σας στείλουμε το ελεύθερο δείγμα.

Στοιχεία επικοινωνίας
Sue

WhatsApp : 8613732076078